Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
12.09.2024 07.11.2024 donderdag avond 9000 Gent 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
11.09.2024 06.11.2024 woensdag namiddag 9000 Gent 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
20.04.2024 15.06.2024 zaterdag voormiddag 9000 Gent 40
Workshop veganistische nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.09.2024 04.11.2024 maandag avond 9000 Gent 40