Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.03.2024 01.05.2024 dinsdag, woensdag namiddag 1501 HALLE 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.03.2024 07.05.2024 - - 1501 HALLE 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.03.2024 07.05.2024 dinsdag, woensdag voormiddag 1501 HALLE 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
07.03.2024 07.05.2024 - - 1501 HALLE 40