Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Hulpkok - Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag namiddag 2018 Antwerpen 80
Hulpkok sneltraject deel 2 - module 8
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
25.03.2024 18.06.2024 dinsdag, woensdag, vrijdag voormiddag, namiddag 2018 Antwerpen 80