Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 80
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
16.09.2024 16.06.2025 maandag avond 8800 Roeselare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
09.09.2024 02.06.2025 maandag avond 8800 Roeselare 40