Chef de partie groenten fruit en kruiden

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie groenten, fruit en kruiden Volwassenenonderwijs leert men

de voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep groenten, fruit en kruiden; groenten, fruit en kruiden staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
CHEF: Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
Officiële naam: Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
31.01.2024 19.06.2024 woensdag avond 2300 Turnhout 80
CHEF: Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken
Officiële naam: Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken
06.09.2023 24.01.2024 woensdag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK VDAB: Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
12.12.2023 28.03.2024 dinsdag namiddag 2300 Turnhout 80
HULPKOK VDAB: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
14.12.2023 28.03.2024 donderdag voormiddag 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag voormiddag 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
04.09.2023 22.01.2024 maandag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 2300 Turnhout 80
HULPKOK: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag voormiddag 2300 Turnhout 80
KMW: Lekker & gezond
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
31.01.2024 19.06.2024 woensdag avond 2300 Turnhout 40