Chef de partie groenten fruit en kruiden

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie groenten, fruit en kruiden Volwassenenonderwijs leert men de voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep groenten, fruit en kruiden; groenten, fruit en kruiden staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 9000 Gent 80
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 9000 Gent 80
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 9000 Gent 80
Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
31.01.2024 12.06.2024 woensdag avond 9000 Gent 80