Chef de partie groenten fruit en kruiden

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie groenten, fruit en kruiden Volwassenenonderwijs leert men

de voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep groenten, fruit en kruiden; groenten, fruit en kruiden staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 3000 Leuven 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 3000 Leuven 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 3000 Leuven 80
Groenten net iets anders
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
11.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 3000 Leuven 80
Groenten net iets anders
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
24.01.2024 05.06.2024 woensdag avond 3000 Leuven 80
Hulpkok
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 80
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 80
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 80
Kok
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
09.09.2024 17.01.2025 donderdag avond 3000 Leuven 80
Kok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
09.09.2024 17.01.2025 donderdag avond 3000 Leuven 80
Kok
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
09.09.2024 17.01.2025 donderdag avond 3000 Leuven 80
Koken onder vrienden voor gevorderden vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
17.09.2024 10.06.2025 dinsdag avond 3000 Leuven 80