Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men

gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bakken basis: Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
08.02.2024 28.06.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Bakken basis: Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
07.02.2024 28.06.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Bakken gevorderden: Specialiteiten gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Specialiteiten gerezen bladerdeeg
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 40
Bakken gevorderden: Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 40
Bakker - Specialiteiten broden en harde luxe
Officiële naam: Specialiteiten broden en harde luxe
02.09.2024 31.01.2025 maandag, dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Bakker - Specialiteiten broden en harde luxe
Officiële naam: Specialiteiten broden en harde luxe
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Stage bakkerij
Officiële naam: Stage bakkerij
02.09.2024 30.06.2025 - - 2018 Antwerpen 160
Stage bakkerij
Officiële naam: Stage bakkerij
02.09.2024 31.01.2025 - - 2018 Antwerpen 160
Stage bakkerij
Officiële naam: Stage bakkerij
13.12.2023 30.06.2024 - - 2018 Antwerpen 160
Stage bakkerij
Officiële naam: Stage bakkerij
01.09.2023 30.06.2024 - - 2018 Antwerpen 160