Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO HIK
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
02.09.2024 13.01.2025 maandag avond 2440 Geel 80
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 2440 Geel 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
29.01.2025 04.06.2025 woensdag avond 2440 Geel 80