Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Aziatisch Koken - module Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2024 06.06.2025 vrijdag voormiddag 3550 Heusden-Zolder 40
BBQ - Vis- en Groentegerechten - module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
18.09.2024 25.06.2025 woensdag avond 3550 Heusden-Zolder 40
BBQ - Vis- en Groentegerechten - module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.09.2024 18.06.2025 woensdag avond 3550 Heusden-Zolder 40
BBQ - Vis- en Groentegerechten - module Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
18.09.2024 25.06.2025 woensdag avond 3550 Heusden-Zolder 40
BBQ - Vis- en Groentegerechten - module Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
11.09.2024 18.06.2025 woensdag avond 3550 Heusden-Zolder 40
BBQ - Vlees- en Nagerechten - module Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
02.09.2024 23.06.2025 maandag avond 3550 Heusden-Zolder 40
BBQ - Vlees- en Nagerechten - module Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
02.09.2024 23.06.2025 maandag avond 3550 Heusden-Zolder 40
Bistrogerechten met groenten en kruiden - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
02.12.2024 10.02.2025 maandag voormiddag, namiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met groenten en kruiden - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
02.12.2024 10.02.2025 maandag voormiddag, namiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met vis - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
02.12.2024 10.02.2025 maandag voormiddag, namiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met vis - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
02.12.2024 10.02.2025 maandag voormiddag, namiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
02.12.2024 10.02.2025 maandag voormiddag, namiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
02.12.2024 10.02.2025 maandag voormiddag, namiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
06.05.2024 28.06.2024 maandag voormiddag 3550 Heusden-Zolder 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
06.05.2024 28.06.2024 maandag voormiddag 3550 Heusden-Zolder 80