A la carte en keukenbeheer A

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenbeheer
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Kok (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
29.01.2024 - 17.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 200
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenbeheer
Opleidingsprofiel
Omschrijving

à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het beheren van de à la carte keuken. Ook voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen. Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het samenstellen van gerechten en menu’s, het berekenen van de kostprijs, het beheren van voorraden en bestellingen, het samenwerken met leveranciers en het opmaken en bijhouden van een inventaris.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Nieuwstraat 5
8000 Brugge

51.20598, 3.22442