A la carte en keukenbeheer A
Cursus
•
Afgelopen
- Restaurant à la carte en keukenbeheer
Praktische informatie
- Periode
- 29.01.2024 - 17.06.2024
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 200
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Restaurant à la carte en keukenbeheer
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het beheren van de à la carte keuken. Ook voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen. Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het samenstellen van gerechten en menu’s, het berekenen van de kostprijs, het beheren van voorraden en bestellingen, het samenwerken met leveranciers en het opmaken en bijhouden van een inventaris.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Nieuwstraat 5
8000 Brugge
8000 Brugge