Specialiteiten verkoopklare gerechten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Specialiteiten verkoopklare gerechten
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Website
Cursuspagina
Opleiding
Slager-Spekslager (GO! CVO Brussel)

Praktische informatie

Periode
06.11.2023 - 19.01.2024
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten verkoopklare gerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men soepen, sauzen, salades, gerechten en traiteurschotels met rund, varken, kalf, lam, schaap, paard, gevogelte, konijn, wild, vis, … bereiden. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband en het organiseren van de eigen werkzaamheden, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht

50.815456390381, 4.2948999404907


Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken