Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Nagerechten 1 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Broden en harde luxe
29.01.2024 17.06.2024 maandag namiddag 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 1 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Broden en harde luxe
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 1 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Broden en harde luxe
14.09.2023 25.01.2024 donderdag namiddag 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
01.02.2024 20.06.2024 donderdag namiddag 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
14.09.2023 25.01.2024 donderdag avond 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
11.09.2023 22.01.2024 maandag namiddag 8020 Oostkamp 80
Nagerechten 2 (Brugge - Oostkamp)
Officiële naam: Zachte luxe
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 8020 Oostkamp 80

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken