Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Dagelijkse visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
14.09.2023 06.06.2024 donderdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2023 05.06.2024 woensdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
07.09.2023 16.05.2024 donderdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
06.09.2023 22.05.2024 woensdag avond 3680 Maaseik 40
Hartige vleescombinaties
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 3680 Maaseik 40

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken