Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
19.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 3600 Genk 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.02.2024 10.06.2024 maandag namiddag 3600 Genk 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
26.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 3600 Genk 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
25.09.2023 03.06.2024 maandag namiddag 3600 Genk 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
12.09.2023 28.05.2024 dinsdag avond 3600 Genk 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
11.09.2023 22.01.2024 maandag namiddag 3600 Genk 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
05.09.2023 21.05.2024 dinsdag avond 3600 Genk 40

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken