A la carte
Cursus
•
Afgelopen
- Restaurant à la carte
Praktische informatie
- Periode
- 06.09.2023 - 12.06.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 129
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Restaurant à la carte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden verrichten. De cursist legt zich toe op de kwaliteit en het niveau van de à la carte gerechten met specifieke aandacht voor het à la minute werken, het gepast dresseren en het verzorgen van een buffet van à la carte gerechten. Bovendien komt ook het beantwoorden van vragen en klachten van gasten aan bod.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Lange Violettestraat 10
9000 Gent
9000 Gent