A la carte

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenorganisatie
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Website
Cursuspagina
Opleiding
Kok (CVO Gent)

Praktische informatie

Periode
06.09.2023 - 12.06.2024
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 129
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenorganisatie
Opleidingsprofiel
Omschrijving

à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het organiseren van de à la carte keuken. Ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van gerechten met vlees en gevogelte; vis; groenten en kruiden en nagerechten. Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het organiseren en coördineren in en van de keuken, op het samenwerken met en begeleiden van medewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Lange Violettestraat 10
9000 Gent

51.04841, 3.73391