Moderne, creatieve vegetarische en veganistische bereidingen

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie groenten fruit en kruiden (GO! CVO Brussel)

Praktische informatie

Periode
12.09.2023 - 16.01.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 153
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten groenten, fruit en kruiden. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht

50.815456390381, 4.2948999404907