Specialiteiten broden en harde luxe

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Specialiteiten broden en harde luxe
Onderwijsinstelling
CVO Creo
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bakker (CVO Creo)

Praktische informatie

Periode
06.09.2023 - 17.01.2024
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 25
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten broden en harde luxe
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist specialiteiten broden en harde luxe bereiden, verwerken, bakken,
afwerken, bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Beekstraat 113B
8500 Kortrijk

50.817604064941, 3.2879900932312