Bakken basis - Gerezen bladerdeeg
Cursus
•
Afgelopen
- Gerezen bladerdeeg
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2023 - 31.01.2024
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 170
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Gerezen bladerdeeg
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module verwerft de cursist onder begeleiding de technieken om op uitvoerend niveau gerezen
bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en verpakken, rekening
houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen