Chef de Partie vlees, wild en gevogelte basis
Cursus
•
Gestart
- Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 12.09.2024 - 16.01.2025
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 199
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist de producten vlees, wild en gevogelte centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (vlees, wild of gevogelte). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Lange Violettestraat 10
9000 Gent
9000 Gent