Bakker - Specialiteiten broden en harde luxe
Cursus
•
Gestart
- Specialiteiten broden en harde luxe
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2024 - 31.01.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 150
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Specialiteiten broden en harde luxe
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist specialiteiten broden en harde luxe bereiden, verwerken, bakken,
afwerken, bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen