Bakker - Specialiteiten broden en harde luxe

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Specialiteiten broden en harde luxe
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bakker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
02.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
maandag, dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 150
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten broden en harde luxe
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist specialiteiten broden en harde luxe bereiden, verwerken, bakken,
afwerken, bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781