Bakker - Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
Cursus
•
Gestart
- Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
Praktische informatie
- Periode
- 03.09.2024 - 31.01.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 92
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen bereiden,
verwerken, bakken, afwerken en bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die
eigen zijn aan de graad van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen
functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen