Specialiteiten zachte luxe, taarten en gerezen bladerdeeg

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Specialiteiten gerezen bladerdeeg
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bakker (CVO Gent)

Praktische informatie

Periode
21.01.2025 - 10.06.2025
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 4
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten gerezen bladerdeeg
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist specialiteiten gerezen bladerdeeg bereiden, verwerken, bakken,
afwerken en bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Lange Violettestraat 10
9000 Gent

51.04841, 3.73391