Bakker
Cursus
•
Gestart
- Specialiteiten gerezen bladerdeeg
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2024 - 17.01.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Specialiteiten gerezen bladerdeeg
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist specialiteiten gerezen bladerdeeg bereiden, verwerken, bakken,
afwerken en bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht