Bakken gevorderden: Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bakker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
06.02.2024 - 28.06.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 85
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen bereiden,
verwerken, bakken, afwerken en bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die
eigen zijn aan de graad van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen
functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781