Verwerking deelstukken en karkassen

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Verwerking deelstukken en karkassen
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Website
Cursuspagina
Opleiding
Slager Distributie (GO! CVO Brussel)

Praktische informatie

Periode
13.11.2023 - 17.01.2024
Lesdag
maandag, dinsdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Verwerking deelstukken en karkassen
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men karkassen en/of stukken vlees ontvangen, controleren, verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken) en de stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (vlees van 1e, 2e of 3e categorie, …) en hun aard (om te stoven, om te grillen, …). Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht

50.815453, 4.2949